پنجشنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶
جهادگران سلامت، مدافعان واقعی حرم کریمه اهل‌بیت (س) هستند

حوزه/ مدافعان واقعی حرم کریمه اهل‌بیت (س) در واقع شما جهادگران هستید نه آن‌کسانی که آمدند و نزدیک حرم حضرت معصومه (س) آن رفتارهای اهانت‌آمیز را انجام دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه آیت‌الله جواد مروی طی سخنانی دربازدید از کمیته اعزام به بیمارستان ستاد حوزوی بحران و حوادث غیر مترقبه، با اشاره به حضور طلاب و روحانیون جهادی در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا در مراکز درمانی و سایر بخش‌های مورد نیاز، اظهار داشت: حضور طلاب و روحانیون در خدمت‌رسانی به بیماران مایه آبروی مکتب، مذهب، کشور و انقلاب اسلامی‌شده است.

وی ادامه داد: در خدمت‌رسانی به مردم شاهد خلق صحنه‌هایی به‌یادماندنی از ایثار و نوع‌دوستی جهادگران هستیم که مایه افتخار روحانیت است.

آیت‌الله مروی افزود: صحنه‌هایی که واقعاً مردم هم مشاهده کردند، به‌عنوان‌مثال طلبه‌ای جوانی که از خارج قم آمد و در مسیر خدمت به بیماران قرار گرفت و در توجیه کار خود بیان داشت که مدافع حرم کریمه اهل‌بیت (س) است.

جهادگران سلامت مدافعان واقعی حرم کریمه اهل‌بیت (س) هستند

وی خطاب به جهادگران بیان داشت: مدافعان واقعی حرم کریمه اهل‌بیت (س) درواقع شما جهادگران هستید نه آن‌کسانی که آمدند و نزدیک حرم حضرت معصومه (س) آن رفتارهای اهانت‌آمیز را انجام دادند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، خانواده‌های روحانیون را موردتوجه قرارداد و ابراز داشت: خانواده‌های روحانیون نیز با همدلی و همراهی که با جهادگران داشتند، واقعاً در این جهاد عملی سهم بسزایی را ایفا کردند.

وی ادامه داد: همه ما شاهد بودیم که طلبه‌ای جوانی در شب میلاد حضرت امیرالمؤمنین (ع) بیان داشت خانم من در همراهی با من مهریه‌اش را بخشید، واقعاً برای خود من بسیار جالب‌توجه است که خانواده‌های روحانیت به این‌گونه با روحانیون هماهنگی دارند.

آیت‌الله مروی افزود: یا طلبه‌ای جوانی که همسر و فرزندانش در بیمارستان از دنیا رفتند اما بااین‌حال این جهادگر خدمت خودش در این مسیر را قطع نکرد.

عملکرد طلاب جهادگر تأثیر ویژه‌ای در کشورهای دیگر داشت

وی تأکید کرد: این عملکرد طلاب جهادگر تأثیر ویژه‌ای در کشورهای عراق و لبنان، کشورهای جنوب شرق آسیا و شبه‌قاره داشته به‌طوری‌که روحانیت در این کشورها با الگو گیری از عملکرد جهادگران ایرانی به پا خاسته و در حال انجام این اقدامات جهادی در کشورهای خودشان هستند.

آیت‌الله مروی تصریح کرد: از خواهران طلبه نیز کمال تشکر را دارم که همگام با برادران آمدند و در خدمت‌رسانی به بیماران شرکت کردند و در برنامه‌های مختلف از کمک به بیماران تا تجهیز اموات کرونایی شرکت کردند.

این تلاش‌ها واقعاً به‌یادماندنی و ماندگار است

وی با بیان این‌که این تلاش‌ها واقعاً به‌یادماندنی و ماندگار است، ابراز داشت: از حجت‌الاسلام‌والمسلمین اخویان مسئول نظارت و بازرسی شورای عالی حوزه می‌خواهم که با مرکز تدوین متون صحبت کنند و متن درسی برای تدریس در حوزه‌های علمیه با عنوان «الگوی خدمت» به جامعه تدوین و ارائه شود.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه تصریح کرد: این درس با توجه به خدمات روحانیت در زمان جنگ، زمان وقوع سیل یا زلزله و اخیر در بیماری کرونا می‌تواند تأثیر بسزایی در بین طلاب داشته باشد.

وی ادامه داد: این کار موجب می‌شود که طلاب جوان از این حرکت بزرگی که توسط دوستان جهادی انجام‌شده است، الگو بگیرند.

آیت‌الله مروی به سایر وظایف روحانیون و طلاب اشاره کرد و بیان داشت: دعوت مردم به آرامش، خواندن دعا، صبر، شکر و توکل نیز از وظایف طلاب و روحانیون است که باید مردم و بیماران را به این سمت سوق بدهیم که در کنار توکل و توسل، دعا و صبر نیز داشته باشند تا با عنایت الهی بر این بیماری نیز غلبه کنیم و آن را شکست دهیم.

 

پاسخگویی به شبهات باید به‌روز و دقیق باشد

وی تصریح کرد: کمیته عقیدتی نیز در دفتر اجتماعی سیاسی حوزه باید فعال‌تر باشد و با توجه به شبهاتی که سلفی و دگراندیشان در این زمینه‌ دارند، این شبهات را به‌روز پاسخ بدهیم.

آیت‌الله مروی به فعال‌تر شدن و تدریس دروس در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: مدارس علمیه، اساتید و مدیران استانی در زنده نگه‌داشتن جریان آموزش در فضای مجازی به میزان قابل‌قبول عمل کردند البته برنامه‌های بهتر جهت تقویت این امر لازم است.

وی بابیان این‌که نماد رویش‌های حوزه‌های علمیه در گروه‌های جهادی سلامت قابل‌مشاهده است، خاطرنشان کرد: بنده از طرف خودم و سایر اعضای شورای عالی حوزه‌های علمیه تشکر خودم را از همه جهادگران اعلام می‌دارم، همچنین از آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور نیز که در همگامی با این حرکت تلاش‌های بسیار زیادی را انجام دادند، کمال تشکر را دارم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha